Nieuws

You are Here Home|Nieuws|Week van de Belegger trapt vandaag

Week van de Belegger trapt vandaag af!

De Week van de Belegger is er voor iedereen met interesse in beleggen. De focus ligt daarbij op educatie en informatie. Zowel de beginnende als de vergevorderde belegger wordt hierin op zijn wenken bediend. En die week, die begint vandaag!

We trappen af met een tabloid in de Telegraaf, volledig gewijd aan hét sluitstuk van de week: de BeleggersFair. U kunt hier de tabloid inzien en alle ins en outs lezen.

Op maandag zullen we traditiegetrouw de gong luiden. Gedurende de rest van de week zijn er landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en activiteiten waarin antwoord gegeven wordt op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijk financiën. Zo is er op maandag een lezing bij Flowtraders, op dinsdag een kennislunch bij vermogensbeheerder Antaurus, op woensdag een gastcollege op de Business University Nyenrode over de invloed van de Amerikaanse verkiezingen en op donderdag een rondleiding bij Euronext.

Op vrijdag zal het grootste beleggersevenement van Nederland plaatsvinden in de RAI Amsterdam: de BeleggersFair. Onder leiding van Jort Kelder zullen er meer dan 50 financiële zwaargewichten present zijn om hun visie én kennis met u te delen via plenaire sessies, masterclasses, snelcursussen, Gouden Tips voor 2017 en activiteiten op de beursvloer, waaronder live traden met echt geld. Ook zullen de Cashcow Awards voor de beste financials van 2016 uitgereikt worden.

Kortom: dit wilt u niet missen!

Voor het volledige programma van de Week van de Belegger kunt u hier terecht, voor de BeleggersFair hier.

LEAVE A COMMENT