Nieuws

You are Here Home|Nieuws|AEX-spel BeleggersFair heeft een wi

AEX-spel BeleggersFair heeft een winnaar

Sonja Bijl-van den Bos is de winnaar van het AEX-spel dat werd gespeeld tijdens de BeleggersFair 2016. Zij raadde de AEX-slotstand van vrijdag de 25ste november precies: 457,99. Uit handen van Jeroen Sonsma, algemeen directeur Binck Nederland, ontving zij de cheque met een handelstegoed van 1.500 euro.

Alle bezoekers van de BeleggersFair 2016, in de RAI Amsterdam, kregen de kans om te raden wat die dag de eindstand van de AEX zou zijn. Inleveren van hun schatting kon op de stand van Binck.

Sonja Bijl-van den Bos: “Een paar dagen voor de BeleggersFair waren we bij de AEX Experience geweest vanwege de Week van de Belegger en daar had ik ook meegedaan met een simulatie. Dat ging best goed, dus ik dacht op de beurs ‘laat ik een poging wagen’. Dat heeft goed uitgepakt.”

In het kantoor van Binck aan de Amsterdamse Zuidas nam Sonja de felicitaties, bloemen en de cheque in ontvangst en verzekerde zij: “Volgend jaar ben ik er weer bij.”

Op de foto: Sonja Bijl-van den Bos kreeg gisteren van Binck directeur Jeroen Sonsma niet alleen felicitaties en bloemen, maar ook haar prijs: een riant tegoed van Binck.

LEAVE A COMMENT